Vårt team og våre partnere

Vårt team

Vi ved Phoxinus Ecotouristic Services Ltd er klar over at vellykkede ferieprogrammer ikke bare skjer. Vi arbeider for å få god kontakt med gjestene, vi er ansvarlige for deres unike ferieopplevelse med felles lidenskap for ansvarlige og bærekraftige reiser.

Vår misjon er å arbeide for å utvikle økoturisme i Ungarn ved å presentere et splitter nytt ferietilbud ”Natur- og vinferie, rideferie” basert på bærekraftig turisme i landet.

Det er teamets ekspertise og lidenskap for bærekraftig turisme som gjør Phoxinus Ltd virkelig spesiell.

Vi mottar bare små grupper, maksimum 18 personer per uke, slik at vi kan oppfylle våre gjesters ønsker på en ekte personlig måte

Vi føler også ansvar for å hjelpe våre gjester å utvide sin horisont, å utforske nye steder og å lære den ungarske kulturen å kjenne. I tillegg til å fokusere på naturvern ønsker vi å presentere den ungarske vinkulturen, Balaton-regionens vakre landskap, samt områdets både levende og ikke-levende naturverdier.

Vi tror, at selv om teknologien blir stadig viktigere i reiselivsbransjen, er det ingen tvil om at det er mennesket som betyr mest.


Anita Sign

siviløkonom

administrerende direktør i Phoxinus Ecotouristic Services Ltd.

Fejes Éva

Etter å ha tatt utdanning i økonomi og turisme, studerer hun naturvern ved universitetet for tiden. I tillegg til å koordinere økoturisme programmer og guide turer med fugletitting, tar hun også del i den regelmessige fugletellingen hver måned. Etter å ha levd i USA i flere år ble det engelske språket Evas andre morsmål. Som en ekte naturelsker og fugleentusiast, er det en glede for henne å dele skjønnheten og skattene i Kis-Balaton med besøkende.

Kis Áron

Áron Kis er den unge, sjarmerende og godt erfarne offisielle ridetur-guiden og instruktøren ved vårt team. Dessuten er han konkurranserytter, og deltar i mesterskap i sprangridning og hestevognkjøring. Han begynte å ri for over 20 år siden, da han var barn. Áron studerte miljøfag, og allerede som høyskolestudent ga han ridetimer. Senere tok han kurs i tur-guiding på hesterygg.

Nå er han leder for Rytterforeningen av Lovas, hvor familien hans driver sin egen hestegård. Her trener Áron alle hestene. Jevnlig gir han ridetimer til barn så vel som voksne, og organiserer flere dagers rideturer, jaktturer på hesterygg og mesterskap.

Hajnal Virág

Hun er eier og kontor-leder av vår lokale partner i Veszprém, i området av Balatonsjøen.

Virág har høyskolegrad i turisme og 15 års erfaring som turoperator ved Balaton. Hun er ekspert på å finne og tilrettelegge de beste flybillettene for våre kunder.

Katalin Demjanovics

She has 2 diplomas, first is in Tourism , University of Pannonia Veszprém, second is Economist.
17 years working and living at Balaton region as region-marketing touristic professional, worked for Official Hungarian Tourism Office of Balaton
She has been focused in ecotourism for several years and horse-riding tour authority specialist

våre partnere

Tensi Tours Balaton Travel Agency

8200 Veszprém, Budapest str. 6.

IATA nr. 31248151

Member of DRV, Deutscher ReiseVerband

med 15 års erfaring innen turisme i området av Balatonsjøen.

Kontakt: Mrs Virág Hajnal

Eier og kontorsjef

Flybillett-tjeneste

Kundeservice: +3630/9972239

E-post: info@natureandwinetravel.com

Velkommen til Balaton-høylandet nasjonalpark!

Det primære målet for Balaton-høylandet nasjonalpark (grunnlagt i 1997), er den omfattende konserveringen og beskyttelsen av de enestående naturverdiene og områdene. I tillegg til beskyttelsen er det også viktig å vise de vakre landskapene, de levende og ikke-levende naturverdiene og å gi den nåværende og fremtidige generasjonen mulighet til å lære å kjenne og å slappe av i naturen.

Området dekker et areal på 56 997 hektar. Vi inviterer deg til de vakreste og mest verdifulle landskapene, verneområdene for flora og fauna med nasjonalparkens profesjonelle guider på en uforglemmelig økoferie. Du kan fordype deg i de spesielle detaljene i menyen under Natur- og vinferie - Dagsprogrammer eller i menyen Ansvarlig reise eller Balatonsjøen.

Hovedmålsettingen for Bakony-Balaton geopark er å beskytte og vise Balatonsjøens rike geologiske og geomorfologiske arv, ved å involvere lokale folk og samfunn og ved å lansere geoturisme og pedagogiske aktiviteter, bevisstgjøringsprogrammer.

Bakony–Balaton Geopark ble medlem av Det europeiske geopark nettverket og det Globale geopark nettverket – støttet av UNESCO i 2012.

Gjennom bærekraftig geoturisme vil Geoparken være i stand til å fremme utviklingen av den lokale økonomien. Et av de viktigste målene er å bevisstgjøre besøkende og den lokale befolkningen om betydningen av den geologiske arven. Geoparken ville aldri låne en hjelpende hånd til dem som vil tjene penger på salg av geologiske verdier (for eksempel ved å selge fossiler og mineraler) og heller ikke til de som vil skade disse verdiene.

Monadnock økoturisme varemerke er også et registrert europeisk varemerke. Bedriftens navn kommer av et geologisk fenomen: det er en slags isolert bakke, som er formet av vulkansk aktivitet. Som følge av dette ble den opprinnelige høyden av bakken og overflatens øverste lag bevart, mens det omkringliggende mindre motstandsdyktige området har erodert bort.

Mål og misjon:

Varemerket Monadnock ble stiftet for:

1. Å oppnå partnerskap blant økologiske reiseoperatører for naturvern og for å fremme ansvarlig turisme.

2. Disse målene kan bare bli oppnådd gjennom samarbeid med besøkende som viser ansvarlig oppførsel på naturvernområdene. Vi har tro på at du vil hjelpe oss i å verne naturen, og at du ikke kommer til å forstyrre habitatene og naturverdiene.

3. Rett til bruk av varemerket kan bli oppnådd ved å fullføre kravene som stilles om spesielle standarder innen bærekraftig og ansvarsfull turisme overfor økologiske reiseoperatører. Varemerket er en bekreftelse på at tjenesteleverandøren oppfyller kravene.

Vi er stolte av at Phoxinus Ltd kan å dele felles mål med Monadnock. (Den nye hjemmesiden for Monadnock økotursime varemerke åpner snart.)

The International Ecotourism Society (TIES) er et program av International Tourism Collective, en ideell organisasjon som arbeider for å fremme økoturisme. TIES ble grunnlagt i 1990, og var i forkant av utviklingen av økoturisme ved å gi retningslinjer og standarder, samt bistand med opplæring, teknisk assistanse, og pedagogiske ressurser. TIES' globale nettverk av fagfolk og reisende i økoturisme driver et ledende arbeid for å gjøre turisme til et levedyktig verktøy for naturvern, bevaring av det biologiske mangfoldet og en bærekraftig samfunnsutvikling.

er det første medlemmet av kollektivet fra Ungarn.

Prinsipper for økoturisme

Økoturisme handler om forening av miljøvern, samfunn og bærekraftig turisme. Dette innebærer at de som arrangerer og deltar i aktiviteter knyttet til ansvarlig turisme skal følge de følgende prinsippene for økoturisme:

  • Minimalisere påvirkningen på naturen.
  • Bygge miljømessig og kulturell bevissthet og respekt.
  • Skape positive opplevelser for både gjester og verter.
  • Sikre direkte finansielle fordeler for miljøvern.
  • Sikre økonomiske fordeler og myndiggjøring for lokalbefolkningen.
  • Øke interessen for de mottagende landenes politiske, miljømessige og sosiale klima.

Ved å anvende de verdensomspennende erfaringene med utviklingen av økoturisme, bidrar TIES til å fremme bærekraftig turisme, til å gjøre det bredt kjent og til å inspirere endringer i bransjen.