Hitta ditt
semesterpaket

Ridsemester

Här finner du vårt attraktiva ridäventyr:

Vi har expertisen som krävs för att kunna erbjuda dig ett enastående ridsemesterpaket. Följ med oss på någon av våra turer och utforska Balaton från hästryggen.

Detta program är utformat för och erbjuds den erfarne ryttaren som föredrar att kombinera hästsport med avkoppling och gastronomisk njutning och som är intresserad av att bekanta sig med Balatonhöglandets Nationalparks unika flora och fauna samt geologiska och kulturella arv.

 • Information om vårt Ridpaket

  Ungrarna och deras hästar – ett 1000-årigt förhållande. Ungrarna är ett ridande folk. Karpaterbäckenet erövrades för över tusen år sedan på hästrygg och än idag håller ungrarna fast vid sina ridtraditioner. En god nyhet för dig som är sugen på en trevlig tur!

  Detaljer
 • Vin & dryck

  Du kan gästa följande av Balatonhöglandets utmärkta vingårdar som nyligen vunnit guld-, silver- och bronsmedaljer på prestigefyllda internationella tävlingar i bland annat Bordeaux, London och Wien. Deras sommelierer kommer att guida dig genom nöjet av att få prova 6-7 viner under kvällarna på vårt semesterprogram. Dessa exceptionella vinupplevelser är inte i denna form tillgängliga för individuella turister.

  Detaljer
 • Gastronomisk Njutning

  Du kommer få uppleva en värld av utsökta rätter tillverkade av oss, långt bort från massturismhotellen och restaurangerbjudanden från de industriella matleverantörerna. För riktigt bra och äkta mat idag krävs ofta en pionjärssjäl villig att utforska dåtidens kvalitéer och därigenom uppleva den ungerska landsbygdens gastronomiska rikedom.

  Detaljer
 • Boende

  Båda våra charmiga lanthus, inredda med autentiska folkkonststycken och romantiska trämöbler, ligger nära Balatonsjön och bevaras samt sköts med noggrannhet och kärlek av familjer på orten. Husen är byggda i en stil som är traditionell för Balatonhöglandet.

  Detaljer