Finn riktig ferie
for deg

Rideferie

Her kan du lese om vårt attraktive rideeventyr:

Vi har kompetanse til å gi deg en eksepsjonell rideferie. Bli med oss på en av våre turer, og oppdag Balaton på hesteryggen.

Dette programmet er utviklet og tilbys for erfarne ryttere som foretrekker å kombinere hest med sport, avslapping, førsteklasses kulinariske herligheter og ønsker å bli kjent med områdets eksepsjonelle flora, fauna, og den geologiske og kulturelle arven av Balatonsjøen nasjonalpark.

 • Rideferie

  Ungarerne og deres hester - det er et 1000-år gammelt forhold. Ungarn er en stor ridenasjon. Våre forfedre erobret Karpatbekkenet for over tusen år siden på hesteryggen. Ungarerne holder fortsatt sterkt på sine ridetradisjoner. Det lover mye for alle gjestene som er klare for en flott ridetur.

  Les mer
 • Viner, brenneviner

  Du kan besøke prisbelønte vinprodusenter på Balaton-høylandet, som nylig har vunnet gull-, sølv- og bronsemedaljer ved prestisjetunge internasjonale vinkonkurranser, for eksempel i Bordeaux, Bruxelles, London eller Wien. Vinkelnerne deres vil bistå med god veiledning under vinsmakingen hvor du kan smake 6-7 viner. Disse enestående vinkveldene er ikke tilgjengelige for individuelle turister.

  Les mer
 • Gastronomiske Godbiter

  Kom og prøv hvorfor det ungarske kjøkkenet er en levende og lys farge på verdens gastronomiske palett. Du kommer ikke til å møte masseturismens generelle hotell- og restauranttilbud med produkter fra industrielle matvareleverandører. Isteden vil du kunne tre inn i riket av utsøkte matretter. Hvis du vil spise riktig godt bør du være åpen og villig til å oppdage fortidens kvaliteter og dermed oppleve den ungarske landsbygdens rike gastronomi.

  Les mer
 • Overnatting

  Begge våre sjarmerende ferieboliger ligger i landsbyer, de er innredet med autentiske stykker av den lokale folkekunsten og med romantiske tremøbler. De ligger i kort avstand fra Balatonsjøen, og er vedlikeholdt med omsorg og kjærlighet av lokale familier. Husene er bygget i en tradisjonell stil som karakteriserer Balaton-høylandet.

  Les mer